Zdjęcie przedstawia produkt kategorii Cydr Lubelski Niefiltrowany Antonówka 0,4L w wybranym roczniku, dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
podstawowa
Szlachetna odmiana jabłek – Antonówka oddała naszym kubkom smakowym niezwykle aromatyczną i soczystą wersję Cydru Lubelskiego. Poddawany naturalnej fermentacji w niskich temperaturach, następnie jest starzony przez 6 miesięcy, by podkreślić jego walory. Co więcej, Cydr z antonówki nie jest filtrowany, przez co zachowuje niezapomniany smak i aromat.
Zarówno owoce jak i cały proces produkcji wywodzą się z Lubelszczyzny. To region znany i poważany ze względu na bogactwo krajobrazowe i kulturowe. Co więcej, może pochwalić się również długimi tradycjami sadowniczymi, będąc jednocześnie drugim pod względem wielkości jabłkowym zagłębiem Polski. Zróżnicowana rzeźba terenu i doskonałe gleby skutkują niezwykłym smakiem jabłek, a w wyniku tego – również Cydru Lubelskiego.
Bardzo fajna pozycja na upalne dni. Napewno warte do skosztowania z lodem
Bardzo fajna pozycja na upalne dni. Napewno warte do skosztowania z lodem
Idealne z kostkami lodu na upalny dzień!
Idealne z kostkami lodu na upalny dzień!
Lekki i orzeźwiający napój w poręcznym wydaniu.
Lekki i orzeźwiający napój w poręcznym wydaniu.
Twoje konto na Winezja.pl jest już połączone z innym numerem karty w programie Kocham Wino. Chcesz zaktualizować dane swojej karty? Napisz do nas: winezja@vino-klub.cz
OkCiasteczka są jak dobre wino - sprawiają przyjemność. Ta strona musi korzystać z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.