Jest już dostępna nowa wersja serwisu Winezja. ZOBACZ
Logowanie / Rejestracja
Na prezent/opakowania

Strona główna » Profil użytkownika: voviczek

Profil użytkownika voviczek

Moje oceny i opinie o winach (wszystkich 22)

Nazwa      |  Cena  |  Bestsellery  |  Kraj  |  Ocena  |  Ocena TKM  | 
Wino Alazani Valley
600781
data dodania: 2013-08-06
Czerwone | Półsłodkie | Gruzja| 2015
Saperavi (70%) , Rkatsiteli (30%)
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia voviczek:

Wino oceniam na 6,5. Zdecydowanie półsłodkie wino o smaku owoców leśnych. Na końcu każdego łyku lekko cierpkie, ale to dalej jest cierpkość słodka, delikatna i utrzymująca się przez pewien czas.



Wino Candidato Tempranillo Vino de La Tierra de Castilla
600241
data dodania: 2012-04-13
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2015
Tempranillo (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia voviczek:

Wino oceniam na 7,5. Obawiałem się, że wytrawne wino nie będzie mi smakowało, ale kwasowość w tym winie była bardzo przyjemna. No i ten ciekawy smak na końcu, jakby lekko cierpki? Nawet nie zauważyłem kiedy się skończyło.



Wino Chateau Ste Michelle Riesling
600997
data dodania: 2013-01-06
Białe | Wytrawne | USA| 2013
TKM 87

Dostępność: Mniej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 8,5.


Wino Chivite Gran Feudo Crianza Navarra D.O.
600052
data dodania: 2013-01-06
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2010
Tempranillo (70%) , Garnacha (25%) , Cabernet Sauvignon (5%)
TKM 86

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 7,5.


Wino Hugel Gentil Alsace A.O.C.
600414
data dodania: 2013-05-10
Białe | Wytrawne | Francja| 2015
TKM 84

Dostępność: Mniej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 9.


Wino Kendermanns Gewürztraminer Pfalz
600461
data dodania: 2012-12-24
Białe | Wytrawne | Niemcy| 2016
Gewürztraminer (100%)
TKM 81

Dostępność: Mniej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 8,5.


Wino Kendermanns Riesling Kabinett Rheinhessen
600458
data dodania: 2013-08-06
Białe | Półsłodkie | Niemcy| 2016
Riesling (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia voviczek:

Wino oceniam na 8. Pyszne, bardzo aromatyczne, orzeźwiające wino. W smaku jabłkowe z lekką nutką cytrusów. Z pewnością zamówię jeszcze raz na lato!



Wino Kendermanns Riesling Pfalz
600453
data dodania: 2013-01-06
Białe | Wytrawne | Niemcy| 2016
Riesling (100%)
TKM 81

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 7,5.


Wino Kim Crawford Sauvignon Blanc Marlborough
600479
data dodania: 2012-12-25
Białe | Wytrawne | Nowa Zelandia| 2016
Sauvignon Blanc (100%)
TKM 86

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 10.


Wino Masi Modello Rosso delle Venezie I.G.T.
600227
data dodania: 2012-10-28
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2016
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 9.


Elementów na stronie: 10 | 20 | 30
Strona:   1 2 3    

×

Odbierz 20% rabatu na pierwsze zakupy!

Zapisz się na newsletter i otrzymuj najlepsze oferty kupony rabatowe, informacje o promocjach i nowościach

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Kod rabatowy został również wysłany na Twój adres email.

Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Kod rabatowy jednorazowego użytku, ważny jest przez okres jednego miesiąca. Nie obowiązuje przy zakupie alkoholi mocnych, jak również nie łączy się z innymi promocjami na stronie.

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś, jednak jesteś już zapisany na newsletter.
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro