Jest już dostępna nowa wersja serwisu Winezja. ZOBACZ
Logowanie / Rejestracja
Na prezent/opakowania

Strona główna » Profil użytkownika: radko5

Profil użytkownika radko5

Moje oceny i opinie o winach (wszystkich 83)

Nazwa      |  Cena  |  Bestsellery  |  Kraj  |  Ocena  |  Ocena TKM  | 
Wino Alazani Valley White
600793
data dodania: 2016-12-20
Białe | Półsłodkie | Gruzja| 2015
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Fajne wino na letnie i wczesno-jesienne wieczory. Delikatne i spokojne jak na gruzińskie podobne wina. Na pewno bardziej sposoba się paniom



Wino Antares Sauvignon Blanc Valle Central D.O.
600622
data dodania: 2016-12-20
Białe | Wytrawne | Chile| 2017
Sauvignon Blanc (100%)
TKM 79

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Odpowiednie wino dla miłośników białych świeżych win. Mimo że jest wytrawne to ja bardziej określiłbym je jako półwytrawne. Dobre do makaronów i serów



Wino Baron de Ley Blanco Rioja
601777
data dodania: 2016-12-20
Białe | Wytrawne | Hiszpania| 2016
TKM 81

Dostępność: Mniej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Super biała Rioja! Dla mnie idealne do posiłków jak i do spotkania ze znajomymi. Ciekawy owocowy smak, wyraziste oryginalne



Wino Boomerang Tree Shiraz
601123
data dodania: 2016-12-20
Czerwone | Wytrawne | Australia| 2016
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Dobre stołowe wino. Doskonałe do obiadu czy kolacji. Dla mnie wyczuwalny aromat owoców leśnych. Piękna barwa i fioletowe refleksy



Wino Boscato Rosso
600028
data dodania: 2016-12-20
Czerwone | Wytrawne | Włochy|
Sangiovese , Canaiolo
TKM 81

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Fajne i ciekawe codzienne wino "obiadowe". W dobrej cenie i jakości. Dla niewymagających miłośników tego trunku ;-)



Wino Canaletto Pinot Grigio delle Venezie I.G.T.
600116
data dodania: 2016-12-20
Białe | Wytrawne | Włochy| 2016
Pinot Grigio (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Lekkie i orzeźwiające wino z Włoch. Trochę zbyt kwaśne z lekką goryczką na końcu. Ale nadaje się do deserów i słodkich potraw



Wino Candidato Tempranillo Vino de La Tierra de Castilla
600241
data dodania: 2016-12-20
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2015
Tempranillo (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Klasyczne czerwone codzienne wino. Może nie ma po nim fajerwerków i wielkich doznań :-) jakie zdarzają się po winach z tego regionu, nie mniej jednak jako wino obiadowe, czy kolacyjne sprawdza się doskonale. Jak ważniejsze jest to co na talerzu a nie rozpraszanie się smakiem wina - Candidato Tempranillo Vino de La Tierra de Castilla - jest do tego idealne :-)



Wino Casa Girelli Canaletto Primitivo Puglia I.G.T.
600070
data dodania: 2016-12-20
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2014
Primitivo (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Jestem fanem Primitivo z Włoch. Dlatego moja ocena zawsze jest wysoka. Konkretne wino dla wymagających głębszych smaków i aromatów



Wino Casa Girelli Fontella Chianti D.O.C.
600115
data dodania: 2016-12-20
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2015
Sangiovese , Canaiolo
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Wino oceniam na 7. Fajne codzienne wino Chianti. Z aromatem owoców. Doskonałe do dań z drobiu i makaronów, a także do deserów. Świeże i orzeźwiające w smaku



Wino Casa Solar Tempranillo Vino De La Tierra De Castilla
601083
data dodania: 2016-12-20
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2015
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia radko5:

Dobre hiszpańskie wino. Z nutą śliwki i suszonych owoców. Nie ma wstydu nawet na eleganckiej kolacji :-) Długo zostaje w ustach, ale przy tym nie jest cierpkie i kwaśne. Dobre wino w dobrej cenie!



Elementów na stronie: 10 | 20 | 30
Strona:   1 2 3 4 5  ...  9   

×

Odbierz 20% rabatu na pierwsze zakupy!

Zapisz się na newsletter i otrzymuj najlepsze oferty kupony rabatowe, informacje o promocjach i nowościach

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Kod rabatowy został również wysłany na Twój adres email.

Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Kod rabatowy jednorazowego użytku, ważny jest przez okres jednego miesiąca. Nie obowiązuje przy zakupie alkoholi mocnych, jak również nie łączy się z innymi promocjami na stronie.

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś, jednak jesteś już zapisany na newsletter.
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro