Jest już dostępna nowa wersja serwisu Winezja. ZOBACZ
Logowanie / Rejestracja
Na prezent/opakowania

Strona główna » Profil użytkownika: kamil94

Profil użytkownika kamil94

Moje oceny i opinie o winach (wszystkich 21)

Nazwa      |  Cena  |  Bestsellery  |  Kraj  |  Ocena  |  Ocena TKM  | 
Wino Alazani Valley White
600793
data dodania: 2015-12-02
Białe | Półsłodkie | Gruzja| 2015
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 7,5. Delikatna słodycz i przyjemne owocowe aromaty wina sprawiają że wino nadaje się na co dzień.



Wino Alazani Valley White
600793
data dodania: 2015-12-02
Białe | Półsłodkie | Gruzja| 2015
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 7,5. Idealne wino na co dzień. Delikatna słodycz i piękne aromaty owocowe.



Wino Candidato Tempranillo Vino de La Tierra de Castilla
600241
data dodania: 2014-08-23
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2015
Tempranillo (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 7. Dobre wino w świetnej cenie. Średni bukiet, lekka kwasowość. Wino idealnie nadaję się do większości mięs i sera pleśniowego.



Wino Carlo Riserva
601065
data dodania: 2015-12-02
Czerwone | Słodkie | Włochy|
pignanello , Nerello , Moscatello
TKM 81

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 5,5. Wino pryzywoite w samaku delikatne natomiast w zapachu intensywne. Cena odpowiednia do jakości. Polecam.



Wino Castellani Merlot Venezie I.G.T.
600031
data dodania: 2014-08-23
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2016
Merlot (100%)
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 7. Wino poprawne nie wyszukane. Należy otworzyć godzinę przed podanie. Świetnie pasuje do pieczeni.



Wino Castellblanch Cristal Cava Metodo Tradicional
600037
data dodania: 2014-08-23
Białe | Półwytrawne | Hiszpania|
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 8. Idealne wino musujące w dobrej cenie. Pasujące na każdą okazję lekkie, orzeźwiające. To wino z pewnością przypadnie każdemu do gustu.



Wino Chateau Vermeil Costieres de Nimes A.O.C.
600438
data dodania: 2015-12-02
Czerwone | Wytrawne | Francja| 2015
Syrah , Grenache , Mourvedre , Cinsault , Carignan
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 8. Fajne wino wieloszczepowe. Wspaniały bukiet czarnej porzeczki i jeżyny, niedrogie dobre francuskie wino. To wino można podawać do obiadu i do grillowanych potraw.



Wino Choya Silver 0,5 l
600936
data dodania: 2014-08-23
Białe | Półsłodkie | Niemcy|
TKM 79

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 8. Słodkie, lekkie wino idealne dla kobiet. W smaku czuć śliwki. Bardzo dobrze nadaje się na aperitif.



Wino Il Fontino Boscato Bianco
600027
data dodania: 2015-12-02
Białe | Wytrawne | Włochy|
TKM 80

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 7,5. Wino całkiem niezłe. Czuć dużo aromatów owocowych typu pomarańczy, brzoskiwini i cytryn. Te wino śietnie nadaje się do sałatek jak również do deski serów i ryb. Schłodzone do odpowiedniej temperatury wino to nadaje się również na upalne letnie dni.



Wino Kendermanns Riesling Kabinett Rheinhessen
600458
data dodania: 2014-09-11
Białe | Półsłodkie | Niemcy| 2017
Riesling (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia kamil94:

Wino oceniam na 9,5. Wspaniały oryginalny Niemiecki Riesling. Wino delikatne, lekkie i aromatyczne. Szczególnie nadaje się na wspaniałe wieczory z dziewczyną. Wino słodkie więc wielu osobom przypadnie do gustu polecam.



Elementów na stronie: 10 | 20 | 30
Strona:   1 2 3    

×

Odbierz 20% rabatu na pierwsze zakupy!

Zapisz się na newsletter i otrzymuj najlepsze oferty kupony rabatowe, informacje o promocjach i nowościach

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Kod rabatowy został również wysłany na Twój adres email.

Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Kod rabatowy jednorazowego użytku, ważny jest przez okres jednego miesiąca. Nie obowiązuje przy zakupie alkoholi mocnych, jak również nie łączy się z innymi promocjami na stronie.

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś, jednak jesteś już zapisany na newsletter.
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro