Jest już dostępna nowa wersja serwisu Winezja. ZOBACZ
Logowanie / Rejestracja
Na prezent/opakowania

Strona główna » Profil użytkownika: jowok

Profil użytkownika jowok

Moje oceny i opinie o winach (wszystkich 41)

Nazwa      |  Cena  |  Bestsellery  |  Kraj  |  Ocena  |  Ocena TKM  | 
Wino Alazani Valley White
600793
data dodania: 2016-09-28
Białe | Półsłodkie | Gruzja| 2015
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Bardzo dobre, aromatyczne wino o delikatnym posmaku owoców.



Wino Antares Merlot Valle Central D.O.
600624
data dodania: 2016-09-28
Czerwone | Wytrawne | Chile| 2016
Merlot (100%)
TKM 80

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Za tą cenę jest to wino na każdą okazję. Oczywiście jest to subiektywne odczucie, ale mi smakowało wyśmienicie.



Wino Black Tower Rivaner Riesling Landwein Rhein
601634
data dodania: 2016-09-28
Białe | Półsłodkie | Niemcy| 2013
TKM 80

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Patrząc na etykietę pomyślałem, że chodzi o jakieś świąteczne klimaty... po czym okazało się, że wino ma raczej smak lata. Bardzo dobre.



Wino Boomerang Tree Shiraz
601123
data dodania: 2016-09-28
Czerwone | Wytrawne | Australia| 2016
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Niby zwyczajne wino stołowe, ale jednak przykuwa uwagę na dłużej. Polecam!



Wino Candidato Tempranillo Vino de La Tierra de Castilla
600241
data dodania: 2016-09-28
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2015
Tempranillo (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Zamówiłem to wino na grilla ze znajomymi. Wszystkim smakowało co jest chyba wystarczającą rekomendacją.



Wino Casa Girelli Fontella Chianti D.O.C.
600115
data dodania: 2016-09-28
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2015
Sangiovese , Canaiolo
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Zgadzam się z opiniami, że należy je pić jakiś czas po otwarciu. Ja próbowałem zaraz po wyjęciu korka i byłem rozczarowany. Ale dopiero po ok. 0,5 h zaczęło mi naprawdę smakować.



Wino Castellani Merlot Venezie I.G.T.
600031
data dodania: 2016-10-10
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2016
Merlot (100%)
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Połączone ze spaghetti - nawet dobre, choć bez rewelacji.



Wino Cava Rigol Semi Seco
601076
data dodania: 2016-10-10
Białe | Półsłodkie | Hiszpania|
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Efektowna butelka, a i zawartość wcale nie gorsza. Polecam!



Wino Cydr Lubelski
601748
data dodania: 2016-10-18
Białe | Półsłodkie | Polska|

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Doskonała rzecz zwłaszcza latem, gdy szukamy czegoś orzeźwiającego na ciepłe wieczory.



Wino Cydr Lubelski Antonówka
601750
data dodania: 2016-09-27
Białe | Półwytrawne | Polska|

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia jowok:

Znakomite orzeźwienie na letnie dni. Trudno się oderwać :)



Elementów na stronie: 10 | 20 | 30
Strona:   1 2 3 4 5    

×

Odbierz 20% rabatu na pierwsze zakupy!

Zapisz się na newsletter i otrzymuj najlepsze oferty kupony rabatowe, informacje o promocjach i nowościach

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Kod rabatowy został również wysłany na Twój adres email.

Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Kod rabatowy jednorazowego użytku, ważny jest przez okres jednego miesiąca. Nie obowiązuje przy zakupie alkoholi mocnych, jak również nie łączy się z innymi promocjami na stronie.

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś, jednak jesteś już zapisany na newsletter.
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro