Jest już dostępna nowa wersja serwisu Winezja. ZOBACZ
Logowanie / Rejestracja
Na prezent/opakowania

Strona główna » Profil użytkownika: LADLI

Profil użytkownika LADLI

Moje oceny i opinie o winach (wszystkich 15)

Nazwa      |  Cena  |  Bestsellery  |  Kraj  |  Ocena  |  Ocena TKM  | 
Wino Alazani Valley
600781
data dodania: 2011-08-17
Czerwone | Półsłodkie | Gruzja| 2015
Saperavi (70%) , Rkatsiteli (30%)
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 8. Półsłodkie wino o rubinowym kolorze z fiolertowymi refleksami. Przyjemny harmonijny smak oraz świeży czysty bukiet, wyczuwalna nutka jeżyn, borówek i pigwy. W smaku wyraźnie słodkawe, przyjemnie owocowe i dobrze zbalansowane.



Wino Casablanca Cefiro Carmenere Reserva Rapel Valley D.O.
600660
data dodania: 2011-08-16
Czerwone | Wytrawne | Chile| 2016
Carmenere (100%)
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 8. Dobre wino, czerwono-rubinowej barwie, wyczuwalna nuta owocowa: czarna porzeczka, jagoda z delikatnym akcentaem wanilli, czekolady. Dobra jakość za niewielką cenę. Polecam.



Wino Duca di Castelmonte Cent'Are Nero D'Avola Sicilia I.G.T.
600293
data dodania: 2011-08-16
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2014
Nero d’Avola (100%)
TKM 82

Dostępność: Mniej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 7. Półwytrawne wino, wyczuwalna dębowa beczka, z nutą przypraw i ziół. Owoce: czarna porzeczka i wiśnia. Całkiem przyzwoite wino.



Wino Finca El Origen Malbec Reserva Mendoza
600327
data dodania: 2011-09-29
Czerwone | Wytrawne | Argentyna| 2016
Malbec (100%)
TKM 87

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Ciemnoczerwone wino z fioletowymi refleksami. Smak czerwonych owoców: śliwki, jagody. Długo utrzymujący się finisz z miękką końcówką. Na palecie odnajduję jedwabiste, słodkawe taniny, doskonały balans, elegancję i niebanalną osobowość.



Wino Masi Campofiorin Ripasso Rosso Del Veronese I.G.T.
600215
data dodania: 2011-09-29
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2014
Corvina , Rondinella , Molinara
TKM 86

Cena OUTLETOWA ważna do wyczerpania zapasów
Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 10. Hola hola... To jest to, ten smak i aromat! Esencja winnicy Masi - dla mnie idealne. Raczej półwytrawne, corvina nadaje mu niesamowity posmak. Aromatyczne, pełne czerwonych owoców. Wręcz bym nazwała mięsiste ;) Pasuje w połączeniu z pieczonymi mięsami i dojrzałymi serami.



Wino Pellegrino Moscato Sicilia I.G.T.
600291
data dodania: 2011-08-16
Białe | Słodkie | Włochy|
Moscato (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 9. Bardzo słodkie wino, dla mnie nawet aż za słodziutkie. Miodowy kolor i smak. Idealne do słodkości.



Wino Pirosmani
600783
data dodania: 2011-08-17
Czerwone | Półsłodkie | Gruzja| 2015
TKM 81

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 8. Wino o ciemnym, czerwonym kolorze. Bogate w aromaty wiśni i jeżyn z nutką pikanterii. Aksamitny, gęsty smak jest idealnie zharmonizowany z naturalną słodyczą wina. Jak na półsłodkie wino posiada bardzo ciekawy smak. Polecam.



Wino Sachino Red
600786
data dodania: 2011-08-17
Czerwone | Półwytrawne | Gruzja| 2015
TKM 81

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia LADLI:

Wino oceniam na 5. Jak na półwytrawne wino - dla mnie lekko słodkie, z nutką pikanterii . Za to bardzo aromatyczne. Liczyłam na więcej jeżeli chodzi o to wino, dla mnie przyzwoity ma smak, ale to za mało, aby uznać je za dobre wino.



Wino Santa Carolina Premio Red Central Valley D.O.
600646
data dodania: 2011-09-29
Czerwone | Półwytrawne | Chile| 2016
TKM 80

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 5.


Wino Spes Rouge Vin De Table Francais
600437
data dodania: 2011-08-18
Czerwone | Półwytrawne | Francja|
TKM 78

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Wino oceniam na 3.


Elementów na stronie: 10 | 20 | 30
Strona:   1 2    

×

Odbierz 20% rabatu na pierwsze zakupy!

Zapisz się na newsletter i otrzymuj najlepsze oferty kupony rabatowe, informacje o promocjach i nowościach

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Kod rabatowy został również wysłany na Twój adres email.

Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Kod rabatowy jednorazowego użytku, ważny jest przez okres jednego miesiąca. Nie obowiązuje przy zakupie alkoholi mocnych, jak również nie łączy się z innymi promocjami na stronie.

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś, jednak jesteś już zapisany na newsletter.
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro