Jest już dostępna nowa wersja serwisu Winezja. ZOBACZ
Logowanie / Rejestracja
Na prezent/opakowania

Strona główna » Profil użytkownika: Darjo74

Profil użytkownika Darjo74

Moje oceny i opinie o winach (wszystkich 23)

Nazwa      |  Cena  |  Bestsellery  |  Kraj  |  Ocena  |  Ocena TKM  | 
Wino Alazani Valley White
600793
data dodania: 2014-04-21
Białe | Półsłodkie | Gruzja| 2015
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 7. Poprawne w swojej delikatnej słodkości ale nie zachwycające. Choć pasowało wybornie do pasztetu z marynowaną słodką gruszką.



Wino Casa Girelli Canaletto Nero D'Avola Merlot Sicilia I.G.T.
600072
data dodania: 2013-06-10
Czerwone | Wytrawne | Włochy| 2013
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 7,5. Takie bardzo fajne winko stołowe. Bez uniesień ale bardzo solidne.



Wino Casablanca Cefiro Cabernet Sauvignon Reserva Maipo Valley D.O.
600666
data dodania: 2013-05-13
Czerwone | Wytrawne | Chile| 2016
TKM 87

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 8,5. Zwycięzca weekendu wśród trzech butelek. Faktycznie może bez finezji ale "idzie taranem". Ciężkie, dobre wino do karkówki z piekarnika. Współbiesiadnicy (w tym żona) nie mieli żadnych zastrzeżeń.



Wino Casablanca Cefiro Carmenere Reserva Rapel Valley D.O.
600660
data dodania: 2013-09-17
Czerwone | Wytrawne | Chile| 2016
Carmenere (100%)
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 8,5. Duże zaskoczenie, super wino!. Również na drugi dzień. Wytrawne, nie kwaśne, beczkowe.



Wino Casablanca Cefiro Chardonnay Reserva Valle de Casablanca D.O.
600658
data dodania: 2013-08-05
Białe | Wytrawne | Chile| 2017
Chardonnay (100%)
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 7,5. A mnie sie wydawalo ze to wino bylo jak walec. Dosć intensywne w smaku, mocno alkoholowe, bez lekkosci i finezji ale... w sumie bardzo smaczne. Czyli spełniło swoje zadanie, wieczorem do salatki warzywnej w obecne upalne dni polecam jak najbardziej.



Wino Chateau Vermeil Costieres de Nimes A.O.C.
600438
data dodania: 2013-05-13
Czerwone | Wytrawne | Francja| 2015
Syrah , Grenache , Mourvedre , Cinsault , Carignan
TKM 83

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 8. Z każdym łykiem lepsze! Pod koniec butelki, okazało się że ono naprawdę musi długo pooddychać i wtedy odda niesamowity smak. Dość cięzkie ale fajnie pijalne. Żona na początku była sceptyczna ale z każdym łykiem się coraz bardziej przekonywała.



Wino Chivite Gran Feudo Crianza Navarra D.O.
600052
data dodania: 2013-05-28
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2010
Tempranillo (70%) , Garnacha (25%) , Cabernet Sauvignon (5%)
TKM 86

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 7,5. Poprawne. Bez zastrzeżeń ale i bez uniesień. Chociaż jakby się prosiło o drugą szansę...



Wino Drouhin Laforet Chardonnay Bourgogne A.O.C.
600078
data dodania: 2013-05-18
Białe | Wytrawne | Francja| 2015
Chardonnay (100%)
TKM 84

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 9,5. Wspaniałe! Pełny, intensywny smak. Idelanie pasowało do wieczornego popijania i zagryzania kawałeczkami sera oraz oliwkami. Żona była zachwycona.



Wino Finca Antigua Crianza La Mancha D.O.
600245
data dodania: 2013-11-25
Czerwone | Wytrawne | Hiszpania| 2011
Tempranillo (60%) , Cabernet Sauvignon (20%) , Merlot (15%) , Syrah (5%)
TKM 85

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 8,5. Bardzo nam z żoną smakowało. Wyraziste w smaku, nos przyjemny z delikatną nutką owocu. Zgodnie stwierdziliśmy że dobre bo... takie dość proste, "nieprzefisiowane".



Wino Finca El Origen Cabernet Sauvignon Mendoza
600323
data dodania: 2013-08-12
Czerwone | Wytrawne | Argentyna| 2016
TKM 82

Dostępność: Więcej niż 24 szt.
ILOŚĆ:

NA PREZENT?


Opinia Darjo74:

Wino oceniam na 7,5. Poprawne jak dla mnie. Ciężkie ale aksamitne i przez to fajnie zagrało z sałatą z pomidorami i dressingiem. Po pewnym czasie dało się wyczuć daleką słodkawą nutkę.



Elementów na stronie: 10 | 20 | 30
Strona:   1 2 3    

×

Odbierz 20% rabatu na pierwsze zakupy!

Zapisz się na newsletter i otrzymuj najlepsze oferty kupony rabatowe, informacje o promocjach i nowościach

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Kod rabatowy został również wysłany na Twój adres email.

Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Kod rabatowy jednorazowego użytku, ważny jest przez okres jednego miesiąca. Nie obowiązuje przy zakupie alkoholi mocnych, jak również nie łączy się z innymi promocjami na stronie.

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro
×
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś, jednak jesteś już zapisany na newsletter.
Wciąż masz szansę kupować u nas taniej.
Sprawdzaj nasze newslettery i szukaj nowych rabatów.
Bądź także na bieząco z nowościami i promocjami na stronie.

Poleć Winezja.pl znajomym i zdobądź dodatkowe 10% rabatu na zestawy promocyjne. Poznaj szczegóły

Rozpocznij przygodę z winem

Pomoc doradców w wyborze wina
Dostarczamy w każde miejsce
Wino otrzymasz już jutro